XADO 5W-50 SL/CF motorolaj 1 liter

XADO 5W-50 SL/CF motorolaj 1 liter
1990
4 950 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
5W-50 SL/CF
Szintetikus
A XADO Atomic 5W-50 SL/CF egy több fokozatú, teljes mértékben szintetikus olaj, szélsõséges üzemeltetési feltételekhez. Komplex szintetikus bázis olajok felhasználásával készül. Az olaj polialfaolefint (PAO) tartalmaz, és szélsõséges terhelések mellett is kifejezetten magas stabilitást mutat. A XADO Atomic 5W-50 SL/CF csúcsminõségû adalékanyag csomagot tartalmaz.
Túlteljesíti a legmagasabb, a mechanikus hajtómûvekhez használt olajokkal szembeni amerikai és európai elõírásokat. Alkalmazása a szabadalmaztatott fém-kerámia felületképzõ adaléknak köszönhetõen sima futást, egyenletes teljesítményt és megbízható mûködést eredményez.
További elõnyök
Elengedhetetlen azoknak, akik szeretik a sportos vezetést, mivel a revitalizáló szer megvédi a motort a kopástól gyorsulás során, és hosszabb szélsõséges terhelést bír el. Kifejezetten hatékony a sport autóknál és minden összkerék meghajtású, autópályán használatos teherautónál, ahol maximális teljesítmény és jelentõs hõhatás érvényesül. A legjobb védõ tulajdonságokkal rendelkezik.
Még hosszabbított csereintervallumokban is stabil, a BMW Longlife jóváhagyásával is rendelkezik.
Tekintettel a magas viszkozitás-hõmérséklet tulajdonságokra, amelyek megfelelnek a SAE 5W-50 osztálynak, gyors olajszállítást biztosít valamennyi kenési ponthoz; hatékonyan védi a motort hidegindításkor és könnyû indítást tesz lehetõvé igen alacsony hõmérsékleten is. Évszaktól függetlenül használható valamenynyi benzines, gázüzemû és dízel személyautóhoz, kisteherautóhoz és kisáruszállítóhoz.
Mûszaki adatok
Fajsúly 20 °C-on, kg/l …………. . . .0,850
Viszkozitás, 100 °C-on, mm2/s… 18.4
Viszkozitás, 40 °C-on, mm2/s …… 119
Viszkozitás, -20 °C-on, mPa s … 5.120
Viszkozitási index . . . . . . . . . . . . . . .171
Gyulladáspont,C ………………… 224
Dermedési pont,°C ………………< -45
Könnyû indítási hõmérséklet, °C -30
Szulfáthamu, % . . . . . . . . . . . . . . .1,19
Teljes bázis szám, mgKOH/g …… 9,7
Adatok
Márka
XADO
Szállítási idő

A szállítási idő napokban megadva.

2-3
Elérhetőség

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a webáruházi készletünk eltér üzletünkétől, személyes vásárlás esetén mindenképpen adjon le megrendelést, vagy érdeklődjön aktuális készletünkről elérhetőségeink egyikén. 

KÜLSŐ RAKTÁRON 1-2
Cikkszám
XADO_20107
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
argep.hu