XADO 5W-40 C3 motorolaj 5 liter

XADO 5W-40 C3 motorolaj 5 liter
1990
18 130 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
5W-40 C3
5 liter
Szintetikus

A XADO Atomic 5W-40 C3 egy többfokozatú, ultra minőségű szintetikus motorolaj. A “mid-SAPS” technológiára alapozott (közepes szintű szulfáthamu, foszfor, kén) speciális szintetikus bázis olajokkal, és a világ vezető gyártóinak korszerű adalékcsomagjaival készül. Felülmúlja a legmagasabb amerikai (API SN/SM/CF), európai (ACEA A3/B3/B4/C3), valamint a vezető autógyártók (BMW, MB, és VW)
előírásait. Ideálisan használható a korszerű, nagy teljesítményű motorokhoz, beleértve a többszelepes turbómotorokat és a közbenső hűtő rendszerrel rendelkezőket is.
Kifejezetten ajánlott az Euro-4 motorokhoz, amelyek a legmagasabb kipufogógáz tisztasági követelményeknek felelnek meg, háromutas katalitikus konverterrel (TWC) és hamuszűrővel (DPF Dízel Részecske Szűrő) vannak felszerelve. Alkalmazása a szabadalmaztatott fém-kerámia felületképző adaléknak köszönhetően sima futást, egyenletes teljesítményt és megbízható működést eredményez.

További előnyök:
A benzines autók motorolajára vonatkozó legmagasabb amerikai specifikációknak megfelel (API SN/SM/CF), az American Petroleum Institute (API) hivatalos jóváhagyásával. “mid SAPS” technológiával készül és biztosítja a kipufogó katalizátorok és hamuszűrők hosszabb élettartamát. Megfelel az új európai minőségi kategóriának: ACEA C3 (legjobb teljesítményű olajok, átlagos szulfáthamu, kén és foszfor tartalommal). Használata javasolt az Euro-4 motorokhoz (MB 229.31/226.5 engedély). Kiemelkedő teljesítmény, a legmagasabb fokú védelem és megbízható motor üzem jellemzi. Hosszú élettartamú olaj: a motorokban hosszabb olajcsere időszakokkal használható.
Meghosszabbítja a katalizátor élettartamát .Tökéletesen tisztán tartja a motort.

MÛSZAKI ADATOK
Fajsúly 20 °C-on, kg/l …………… . . . . . . .0,850
Viszkozitás, 100 °C-on, mm2/s……… . . . . .14.3
Viszkozitás, 40 °C-on, mm2/s ………… . . . .89.4
Viszkozitás, -30 °C-on, mPa s ………. . . . .6.077
Viszkozitási index: . . . . . . . . . . . . . . . . . . .173
Gyulladáspont, °C…………………………. . . . .213
Dermedési pont, °C ……………………. . . . .-45
Szulfáthamu, %…………. . . . . . . . . . . . . .0,8
Teljes bázis szám, mgKOH/g ……………. . . . .7,5
Adatok
Márka
XADO
Szállítási idő

A szállítási idő napokban megadva.

2-3
Elérhetőség

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a webáruházi készletünk eltér üzletünkétől, személyes vásárlás esetén mindenképpen adjon le megrendelést, vagy érdeklődjön aktuális készletünkről elérhetőségeink egyikén. 

KÜLSŐ RAKTÁRON 1-2
Cikkszám
XADO_25322
Tömeg
5 kg/db
Vélemények
argep.hu