XADO 5W-30 C23 motorolaj 1 liter

Raktárkészlet: Rendelhető
XADO 5W-30 C23 motorolaj 1 liter
5W-30 SM/CF 1L helyettesítő terméke
SAE Viszkozítás: 5W-30
API: SM, SN
API B: CF
ACEA A: A3
ACEA B: B3, B4
1990
4 450 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
5W-30 SM/CF
5W-30 SM/CF

A XADO Atomic 5W-30 C23 egy többfokozatú, ultra mínõségû szintetikus motorolaj. A "mid-SAPS" technológiára alapozott (közepes szintû szulfát hamu, foszfor, kén) speciális szintetikus bázis olajakkal, és a világ vezetõ gyártóinak korsze-rû adalékcsomagjaival készül. Felülmúlja a legmagasabb amerikai (API SM/CF), európai (ACEA A3/B3/B4/C3), valamint a vezetõ autógyártók (BMW, MB, és VW)
elõírásait. Ideálisan használható a korszerû, nagyteljesítményû motorokhoz, beleértve a többszelepes turbómotorokat és a közbensõ hûtõrendszerrel rendelkezõket is.
Kifejezetten ajánlott az Euro-4 motorokhoz, amelyek a legmagasabb kipufogógáz tisztasági követelményeknek felelnek meg, háromutas katalitikus konverterrel (TWC) és hamuszûrõvel (DPF Dízel Részecske Szûrõ) vannak felszerelve. Alkalmazása a szabadalmaztatott fém-kerámia felületképzõ adaléknak köszönhetõen sima futást, egyenletes teljesítményt és megbízható mûködést eredményez.
További elönyök:
A benzines autók motorolajára vonatkozó legmagasabb amerikai specifikációknak -API SM megfelel, az American Petroleum Institute (API) jóváhagyásával rendelkezik. A "mid SAPS" technológia alapján készül, és biztosítja a kipufogó katalizátorok és hamu szûrõk nagyobb tisztaságát (DPF - Dízel Részecske Szûrõ).
Megfelel az új európai minõségi kategóriának: ACEA C3 (legjobb teljesítményû olajok, átlagos szulfáthamu-, kén- és foszfortar talommal) Használata javasolt az Euro-4 motorokhoz (MB 229.3 engedély).
Kiemelkedõ teljesítmény, a legmagasabb fokú védelem és megbízható motor üzem jellemzi. Hosszú élettartamú olaj: a motorokban hoszszabb olajcsere intervallumokkal használható.
Mûszaki adatok
Fajsúly 20 °C-on, kg/l …………………. . . . .0,844
Viszkozitás, 100 °C-on, mm2/s……… . . . . .12.3
Viszkozitás, 40 °C-on, mm2/s ………….. . . .74.3
Viszkozitás, -30 °C-on, mPa s ………. . . . .6.280
Viszkozitási index . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .164
Gyulladáspont, °C…………………………. . . . .215
Dermedési pont,°C ……………………… . . . .<-36
Könnyû indítási hõmérséklet, °C…………. . . .-30
Szulfáthamu, %…………. . . . . . . . . . . . . . . .0,8
Teljes bázis szám, mgKOH/g ……………. . . . .7,5
Adatok
Márka
XADO
Szállítási idő

A szállítási idő napokban megadva.

2-3
Elérhetőség

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a webáruházi készletünk eltér üzletünkétől, személyes vásárlás esetén mindenképpen adjon le megrendelést, vagy érdeklődjön aktuális készletünkről elérhetőségeink egyikén. 

KÜLSŐ RAKTÁRON 1-2
Raktárkészlet
Rendelhető
Cikkszám
XADO_20105
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
argep.hu