XADO 5W-40 SM/CF motorolaj 1 liter

Raktárkészlet: VAN
XADO 5W-40 SM/CF motorolaj 1 liter
4 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
5W-40 SM/CF

A XADO Atomic 5W-40 SM/CF egy többfokozatú, ultra minõségû szintetikus motorolaj. A "mid-SAPS" technológiára alapozott (közepes szintû szulfát hamu, foszfor, kén) speciális szintetikus bázis olajakkal, és a világ vezetõ gyártóinak korsze-rû adalékcsomagjaival készül. Felülmúlja a legmagasabb amerikai (API SM/CF), európai (ACEA A3/B3/B4/C3), valamint a vezetõ autógyártók (BMW, MB, és VW)
elõírásait. Ideálisan használható a korszerû, nagyteljesítményû motorokhoz, beleértve a többszelepes turbómotorokat és a közbensõ hûtõrendszerrel rendelkezõket is.
Kifejezetten ajánlott az Euro-4 motorokhoz, amelyek a legmagasabb kipufogógáz tisztasági követelményeknek felelnek meg, háromutas katalitikus konverterrel (TWC) és hamuszûrõvel (DPF Dízel Részecske Szûrõ) vannak felszerelve. Alkalmazása a szabadalmaztatott fém-kerámia felületképzõ adaléknak köszönhetõen sima futást, egyenletes teljesítményt és megbízható mûködést eredményez.
További elönyök:
A benzines autók motorolajára vonatkozó legmagasabb amerikai specifikációknak megfelel (API SM), az American Petroleum Institute (API) hivatalos jóváhagyásával. "mid SAPS" technológiával készül és biztosítja a kipufogó katalizátorok és hamuszûrõk hosszabb élettartamát. Megfelel az új európai minõségi kategóriának: ACEA C3 (legjobb teljesítményû olajok, átlagos szulfáthamu, kén és foszfor tartalommal). Használata javasolt az Euro-4 motorokhoz (MB 229.31 engedély). Kiemelkedõ teljesítmény, a legmagasabb fokú védelem és megbízható motor üzem jellemzi. Hosszú élettartamú olaj: a motorokban hoszszabb olajcsere idõszakokkal használható.
Meghosszabbítja a katalizátor élettartamát .Tökéletesen tisztán tartja a motort.
MÛSZAKI ADATOK
Fajsúly 20 °C-on, kg/l …………… . . . . . . .0,850
Viszkozitás, 100 °C-on, mm2/s……… . . . . .14.1
Viszkozitás, 40 °C-on, mm2/s ………… . . . .85.2
Viszkozitás, -30 °C-on, mPa s ………. . . . .6.310
Viszkozitási index: . . . . . . . . . . . . . . . . . . .170
Gyulladáspont, °C…………………………. . . . .212
Dermedési pont, °C ……………………. . . . .<-39
Szulfáthamu, %…………. . . . . . . . . . . . . .0,795
Teljes bázis szám, mgKOH/g ……………. . . . .7,5
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
XADO_20122
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu