Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


XADO 5W-40 SM/CF motorolaj 5 liter

XADO 5W-40 SM/CF motorolaj 5 liter
14 500 Ft
 • 5W-40 SM/CF

  A XADO Atomic 5W-40 SM/CF egy többfokozatú, ultra minõségû szintetikus motorolaj. A "mid-SAPS" technológiára alapozott (közepes szintû szulfát hamu, foszfor, kén) speciális szintetikus bázis olajakkal, és a világ vezetõ gyártóinak korsze-rû adalékcsomagjaival készül. Felülmúlja a legmagasabb amerikai (API SM/CF), európai (ACEA A3/B3/B4/C3), valamint a vezetõ autógyártók (BMW, MB, és VW)
  elõírásait. Ideálisan használható a korszerû, nagyteljesítményû motorokhoz, beleértve a többszelepes turbómotorokat és a közbensõ hûtõrendszerrel rendelkezõket is.
  Kifejezetten ajánlott az Euro-4 motorokhoz, amelyek a legmagasabb kipufogógáz tisztasági követelményeknek felelnek meg, háromutas katalitikus konverterrel (TWC) és hamuszûrõvel (DPF Dízel Részecske Szûrõ) vannak felszerelve. Alkalmazása a szabadalmaztatott fém-kerámia felületképzõ adaléknak köszönhetõen sima futást, egyenletes teljesítményt és megbízható mûködést eredményez.
  További elönyök:
  A benzines autók motorolajára vonatkozó legmagasabb amerikai specifikációknak megfelel (API SM), az American Petroleum Institute (API) hivatalos jóváhagyásával. "mid SAPS" technológiával készül és biztosítja a kipufogó katalizátorok és hamuszûrõk hosszabb élettartamát. Megfelel az új európai minõségi kategóriának: ACEA C3 (legjobb teljesítményû olajok, átlagos szulfáthamu, kén és foszfor tartalommal). Használata javasolt az Euro-4 motorokhoz (MB 229.31 engedély). Kiemelkedõ teljesítmény, a legmagasabb fokú védelem és megbízható motor üzem jellemzi. Hosszú élettartamú olaj: a motorokban hoszszabb olajcsere idõszakokkal használható.
  Meghosszabbítja a katalizátor élettartamát .Tökéletesen tisztán tartja a motort.
  MÛSZAKI ADATOK
  Fajsúly 20 °C-on, kg/l …………… . . . . . . .0,850
  Viszkozitás, 100 °C-on, mm2/s……… . . . . .14.1
  Viszkozitás, 40 °C-on, mm2/s ………… . . . .85.2
  Viszkozitás, -30 °C-on, mPa s ………. . . . .6.310
  Viszkozitási index: . . . . . . . . . . . . . . . . . . .170
  Gyulladáspont, °C…………………………. . . . .212
  Dermedési pont, °C ……………………. . . . .<-39
  Szulfáthamu, %…………. . . . . . . . . . . . . .0,795
  Teljes bázis szám, mgKOH/g ……………. . . . .7,5
 • Cikkszám
  XADO_20322
  Tömeg
  5 kg/db
Webáruház készítés