Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


XADO 0W-40 SL/CF motorolaj 4 liter

XADO 0W-40 SL/CF motorolaj 4 liter
24 990 Ft
 • 0W-40 SL/CF
  A XADO Atomic 0W-40 SL/CF a közelmúltban kifejlesztett legjobb motorolaj. Extra osztályú motorolaj, mely magas minõségû szintetikus alapolajok komplexumára épül, észtereket és polialfaolefineket (PAO) tartalmaz. A legújabb és napjainkban legjobb adalékcsomagot tartalmazza. A XADO Atomic 0W-40 SL/CF olaj megfelel az autógyártók legszigorúbb követelményeinek.
  Alkalmazása a szabadalmaztatott fém-kerámia felületképzõ adaléknak köszönhetõen sima futást, egyenletes teljesítményt és megbízható mûködést eredményez.
  További elõnyök
  Kifejezetten hatékony a nagyteljesítményû motorral rendelkezõ korszerû autókhoz, beleértve a turbo, a kényszer levegõs közbensõ hûtõrendszerrel rendelkezõ típusokat, valamint a közvetlen befecskendezésû (DI) dízelmotorok leendõ típusait.
  Nagy sebességek mellett is garantálja a motor védelmét. Sportos vezetési stílus mellett is kiválóan megfelel. Elengedhetetlen az új autók bejáratási idõszakában, miután jelentõsen csökkenti a motor alkatrészek kopását bejáratás közben. Egyedi védõ tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek még hosszabb olajcsere intervallumok esetén is stabilak maradnak, úgymint a VW 503.01 által jóváhagyott intervallum (30.000 km-es olajcsere intervallum) Ápolja a motort és rendkivül tisztán tartja alkatrészeit.
  Könnyû motorindítást garantál bármilyen szélsõségesen alacsony (sarkvidéki) hõmérséklet mellett is. Hatékonyan megvédi a motorokat kritikus terhelések mellett (maximális fordulatszám, túlmelegedés, hegymenet, összkerék meghajtásos menet, pl. rallyk és versenyek alkalmával).
  Mûszaki adatok
  Fajsúly 20 °C-on, kg/l …………………. . . . .0,858
  Viszkozitás, 100 °C-on, mm2/s……….. . . . .13.2
  Viszkozitás, 40 °C-on, mm2/s ………….. . . .72.6
  Viszkozitás, -20 °C-on, mPa s………. . . . .6.050
  Viszkozitási index: . . . . . . . . . . . . . . . . . . .186
  Gyulladáspont, oC………………………. . . . . .220
  Dermedési pont, oC ……………………. . . . .<-48
  Könnyû indítási hõmérséklet, °C…………. . . .-35
  Szulfáthamu, % . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1,2
  Teljes bázis szám, mgKOH/g …………… . . . .10,8
 • Szállítás 
  1-3
  Cikkszám
  XADO_20202
  Tömeg
  4 kg/db
Webáruház készítés